OVER ELS

In Something Els Sociaal in Business vallen mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling helemaal samen. Afkomstig uit een bestuurlijk bekwame en ondernemende familie met agrarische roots, als jong volwassen docent gewerkt op Aruba, getrouwd en kinderen gekregen, nu adviseur, coach en toezichthouder.

Ik heb jong geleerd om contact te leggen, te netwerken, kansen te benutten en gewoon te beginnen ook al heb je iets nog nooit gedaan. En ik weet dat het voor mij niet uitmaakt waar ik ben, ik ben thuis bij mezelf.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man, mijn vier kinderen en aanhang, familie en vrienden. Ik wandel en reis graag en ben in ieder geval drie dagen per jaar met carnaval in Oeteldonk te vinden!

Persoonlijk leiderschap

In 2000 heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn bedrijf gestart. Ik bied training en coaching aan organisaties die willen innoveren, efficiënt willen samenwerken en hechten aan sociaal ondernemerschap. Tevens is het een klankbord voor personen die hun persoonlijk leiderschap willen verdiepen.

MUZIEK BRENGT MENSEN SAMEN

Als dochter van medeoprichter en naamgever Leo de Bekker ben ik voorzitter van Stichting Opus Leo. Deze stichting maakt zich sinds 2004 sterk voor jong muzikaal talent dat door wil gaan met muzikale vorming en daar zelf niet voldoende budget voor heeft. Zie voor meer informatie www.muziekbrengtmensensamen.nl.

sociaal_ondernemen_muziek

SOCIAAL ONDERNEMEN

Ik vind rentmeesterschap zeer belangrijk en daarom ben ik PUM-expert. Bij PUM Netherlands Senior Experts begeleid ik onderwijs en bedrijfsleven in landen die in ontwikkeling zijn om ondernemerschap, zelfredzaamheid en duurzame ontwikkeling van het midden- en kleinbedrijf ter plaatse te stimuleren. Ook hier gaat het over innovatie, succesvol samenwerken,je persoonlijk leiderschap versterken en dit toepassen op jezelf en je omgeving. Een vorm van sociaal ondernemen die mij past als een jas.